SANT PERE MES ALT, a lucky find right in the Born.

Our clients, a young Anglo-Saxon couple who had recently relocated to Barcelona, gave us an entire flat to renovate and a clear list of requirements: to convert the property into their new home in Barcelona.

We maintained the authentic character of the property: wooden features, original floor tiling in almost all the rooms. We decided to position the kitchen at the centre of the flat, leading both to the dining room at one end and the terrace at the other. This decision made the most of the wealth of space available between the two facades of the building.

Using microcement in the kitchen and bathroom and laying natural wood flooring in the living room added the finishing touches to a beautifully renovated home that merges traditional building with modern materials.

Warm and welcoming furnishings achieved the final result. A job well done.

  • Year 2013