SANT PERE MES ALT, un racó afortunat al Born.

Els nostres clients -una jove parella anglosaxona acabada d’arribar a Barcelona- ens van presentar un habitatge per a reformar i un programa de necessitats molt clar: convertir-la en una nova llar que els permetés instal·lar-se a la ciutat.

Vam respectar els elements que aportaven a l’espai una identitat única. l’estructura de fusta i el paviment hidràulic. Vam decidir situar la cuina al centre de l’habitatge, ben comunicada amb el menjador, que es trobava en un extrem, i la terrassa exterior, situada a l’altre extrem. Així, l’activitat es repartia per tots els espais disponibles, aprofitant les façanes.

El microciment a la cuina i al bany, i un parquet de fusta natural a la sal d’estar, acaben de configurar els acabaments d’aquest habitatge on es fusiona la tradició constructiva amb l’actualitat dels materials.

El càilid i acollidor mobiliari completa la intervenció. Repte assolit.

  • Año: 2013